Kellaaega laetakse...
  Kasemäe 22, Kunda
Lääne-Virumaa 44107
 +372 322 1248
  info[ät]kundakool.ee

 Reg.nr. 75020500
Kood EHISes: 700

 Kool on avatud:
E-R kella 7.15-21.00


Nutikad pidid olema nii õpilased kui ka õpetajad. Õpetajad pidid õpilased eelnevalt ette valmistama Kahoot!-keskkonnas tegutsemiseks, kasutada tuli kodukoolist kaasa võetud nutiseadet. Toime tuli tulla nii esitlustehnika kui etlemisega. Korraldajad muutsid päeva nutikamaks pakkudes võimalust nutiseadmete kasutamiseks. Lisaks nutiseadmete ja projektoriekraani vahelisele dialoogile loositi ka esinemisjärjekord otse õpilaste silme all – selleks kasutati keskkonda http://www.randomresult.com/tournament.php

Presentatsiooni formaat oli vaba, teemaks “Oma kooli ingliskeelne tutvustus”. Lauldi, esitati lühinäidendeid ja tehti klassikalisi ettekandeid. Hindamises osalesid kõik õpetajad, enda poolt juhendatud võistkonda ei hinnatud. Hinnati viit alaoskust, mille punktide liitmise järel võeti välja iga õpetaja poolt hinnatud viis parimat etteastet. Nende punktide summeerimise alusel selgusidki kolm parimat esitlust. Ülejäänud etteasteid järjekorda ei pandud.

Etteastete kolm paremat:
I koht Kadrina Keskkool 254 punkti
II koht Lasila Põhikool 231 punkti
III koht Muuga Põhikool 209 punkti

Viktoriin viidi läbi interaktiivses keskkonnas Kahoot!, küsimuste aluseks oli veebilehekülg projectbritain.com. Arvesse läks nii täpsus kui ka kiirus. Punktid ja paremusjärjestuse selgitas välja automatiseeritud internetikeskkond Kahoot. Ettevõtmine oli progressiivne ka seetõttu, et maakondlikul tasandil sellisel kujul viktoriine varem läbi viidud pole ning lisaks toetati VOSK (võta oma seade kaasa) lähenemist õppetöös.

Viktoriini kolm paremat:
Kool Punktid Õigeid vastuseid (maksimum 40)
1. Kadrina Keskkool 31082 34
2. Uhtna Põhikool 31034 35
3. Lasila Põhikool 26672 30

Kõik osalenud koolid said tänukirja ja Kunda kooli kogumiku “Ühe kooli lugu”, õpilased kommi ja Kunda ühisgümnaasiumi logoga pastaka, õpetajad kruusi, pastaka ja kommi. Eraldi autasustati mõlema võistkondliku tegevuse eest (ettekanne ja viktoriin) kolme paremat võistkonda diplomi ja kommikotiga. Kõigile pakuti sooja lõunasööki ning õpetajad said mõtteid vahetada ka kohvilauas.

Oli meeleolukas ning õhinapõhine päev.

Kristi Aron
Inglise keele õpetaja

HITSAINNOVEINNOVE RajaleidjaeKoolEttevõtlik koolKiusamisest vabaks