Kellaaega laetakse...
  Kasemäe 22, Kunda
Lääne-Virumaa 44107
 +372 322 1248
  info(ät)kundakool.ee

 Reg.nr. 75027695
Kood EHISes: 700

 Kool on avatud:
E-R kella 7.15-21.00
Kunda Ühisgümnaasium

Kunda Ühisgümnaasium

Armastust | Austust | Arengut

Administratsioon

 Hannes Mets direktor See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 516 2623
Tiina Linnart õppealajuhataja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 5399 7515
 Tairi Salu arendusjuht See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 322 1248 / 5780 7804
Kaire Rapur huvijuht See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 5377 1465
Luule Raam raamatukoguhoidja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  
Ülle Juuse-Tumak haridustehnoloog See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  
Gunnar Roov töökeskkonnaspetsialist See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  

Õpetajad

Aale Kokk matemaatika See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Anne-Liisi Laaneste inglise keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Anni Pääsuke klassiõpetaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Eve Randver klassiõpetaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Gunnar Roov informaatika, joonestamine, loodusõpetus, inglise keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Jaak Jalakas kehaline kasvatus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Jana Rootare klassiõpetaja, eesti keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Jelena Botškova vene keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Kaire Rapur huvijuht, soome keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
Kaido Veski arvutiõpetus, infotehnoloogia, 3D See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Kaie Aja muusikaõpetus, muusikaajalugu, koorilaul See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Kairi Lusti inglise keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
 Karin Valving inglise keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Küllike Koha kehaline kasvatus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Leelo Palk saksa keel, loodusõpetus, geograafia, ajalugu See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Luule Raam inimeseõpetus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Maarika Veski eesti keel, kirjandus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
 Mari-Ann Malva eesti keel, kirjandus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Margarita Halonen matemaatika See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Marika Toom keemia, bioloogia, geograafia See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Marika Võidula eesti keel, kirjandus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Marina Klimenko vene keel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Olav Mäe ajalugu, ühiskonnaõpetus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Rahel Pai füüsika, matemaatika See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
 Reti Kokk kunstiõpetus, kunstilugu, digikunst, fotograafia

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 Riho Kutsar tehnoloogiaõpetus, füüsika See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
 Ronald Smorodin kehaline kasvatus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Ruth Kaljund käsitöö, perekonnaõpetus, matemaatika See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Ruti Urban klassiõpetaja, kunstiõpetus, matemaatika See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Siiri Hiiesalu klassiõpetaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tiina Linnart ajalugu, ühiskonnaõpetus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tiina Vanatoa eesti keel, kirjandus See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Ülle Juuse-Tumak klassiõpetaja, infotehnoloogia See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tugispetsialistid

 

 Tõnu Kurikjan  eripedagoog See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  
 Piret Pall sotsiaalpedagoog piret.pall(ät)kundakool.ee 327 1655
Tiina Linnart HEV koordineerija tiina.linnart(ät)kundakool.ee
5399 7515
Lea Metsis koolipsühholoog  See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 325 5999
 Heli Sander abiõpetaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  
 Andželika Keivabu abiõpetaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  
 Veera Orav abiõpetaja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  

Kooli TEATED

  • KÜLALINE KAITSEVÄEST

    KÜLALINE KAITSEVÄEST

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:284 hit(s)
    Esmaspäeval käis 11. klassile inglise keele tunni raames militaargeograafiat ning kaudseiret tutvustamas major Enar Leht Eesti Kaitseväest.
  • 2.a klass osaleb

    2.a klass osaleb "Kiusamisest vabaks" programmis

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:579 hit(s)
    Alates 3. trimestrist osalevad 2.a klassi õpilased Kiusamisest Vabaks programmis. Sellel nädalal said kõik õpilased endale väikese karukese, kellel tuli välja mõelda...
  • 9.A KIK VÄLJASÕIT

    9.A KIK VÄLJASÕIT

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:736 hit(s)
    11. märtsil osales 9. a klass Lahemaa rahvuspargi keskuses KIK õppeprogrammis Loodusvarad - kellele ja milleks? Vaadati üle Eestis leiduvad loodusvarad ja mängiti läbi...
  • 9.B KIK VÄLJASÕIT

    9.B KIK VÄLJASÕIT

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:531 hit(s)
    Esmaspäeval, 18. märtsil käis 9.b klass KIK-väljasõidul Lahemaa rahvuspargi keskuses. Õppeprogrammiks oli Loodusvarad - kellele ja milleks? Õppeprogrammis tutvuti...
  • LUULEPÄEV KUNDA ÜHISGÜMNAASIUMIS

    LUULEPÄEV KUNDA ÜHISGÜMNAASIUMIS

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:796 hit(s)
    Luulepäev Kunda Ühisgümnaasiumis   Mu kodu ja pere, mu loodus ja maa – ma armastan kõike, mida näha ma saan. Marika Lupanova, Kohtla-Nõmme Kool 5.klass   Kolmapäeval, 13...
  • ALGKLASSIDE EMAKEELENÄDALA KOKKUVÕTE

    ALGKLASSIDE EMAKEELENÄDALA KOKKUVÕTE

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:770 hit(s)
    Algklasside emakeelenädala tulemused Parimad ühetähejutu kirjutajad 1.klass Ed Rapur 2.a Mirtel Mirabel Allik 2.b Sebastian Škurinski 3.a Joosep Ernst Sarap 3.b Eivo...
  • EMAKEELENÄDALA KOKKUVÕTE

    EMAKEELENÄDALA KOKKUVÕTE

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:1014 hit(s)
    Kolmapäeval, 13. märtsil kohtusid gümnasistid loodusmehe Urmas Tartesega, kes oma putukamaailma tutvustas. Fotoesitluse taustal filosofeeriti maailma korrast,...
  • MEIL KÄIS KÜLAS ESINDAJA NATOS-ST

    MEIL KÄIS KÜLAS ESINDAJA NATOS-ST

    Information
    Kategooria:Teated Klikke:742 hit(s)
    Reedel, 8. märtsil käis meil külas NATO Ühingu esindaja Karl Mattias Sepp. Karl Mattias andis asjaliku ülevaate Euroopa Liidu ning NATO tegevustest ja...

Kooli KIITUSED

  • VÄGA HEAD TULEMUSED KIRJANDIVÕISTLUSELT

    VÄGA HEAD TULEMUSED KIRJANDIVÕISTLUSELT

    Information
    Kategooria:Kiidame Klikke:246 hit(s)
  • SUUREPÄRANE TULEMUS LAULUKONKURSILT

    SUUREPÄRANE TULEMUS LAULUKONKURSILT

    Information
    Kategooria:Kiidame Klikke:242 hit(s)
    Palju õnne! Kaileen saavutas Virumaa laululapse konkursil enda vanusegrupis suurepärase II koha.
  • KOOLI MÄLUMÄNGU TULEMUSED

    KOOLI MÄLUMÄNGU TULEMUSED

    Information
    Kategooria:Kiidame Klikke:505 hit(s)
  • TUBLID TULEMUSED VABARIIKLIKULT RAHVASPORDIPÄEVALT

    TUBLID TULEMUSED VABARIIKLIKULT RAHVASPORDIPÄEVALT

    Information
    Kategooria:Kiidame Klikke:588 hit(s)
  • TUBLID LAULUTÜDRUKUD

    TUBLID LAULUTÜDRUKUD

    Information
    Kategooria:Kiidame Klikke:546 hit(s)
    Meie kooli kaheksa laulutüdrukut: Triin Kokk, Siiri Kokk, Kaileen Küngas, Keitlin Küngas, Säde Karja, Saskia Aliise Ilves, Kätlin Kirsipuu ja Teneli Uueni osalesid...
  • KÄNGURU TULEMUSED ON SELGUNUD

    KÄNGURU TULEMUSED ON SELGUNUD

    Information
    Kategooria:Kiidame Klikke:616 hit(s)
    21. märtsil  toimus üle-eestiline matemaatika võistlusmäng Känguru. KÄNGURU on maailma populaarseim matemaatikavõistlus, mille eesmärgiks on mänguliste ülesannete kaudu...
  • VÄGA HEA TULEMUS AJALOO-OLÜMPIAADILT

    VÄGA HEA TULEMUS AJALOO-OLÜMPIAADILT

    Information
    Kategooria:Kiidame Klikke:435 hit(s)
    Palju õnne! Reelika Uukareda saavutas vabariiklikul ajaloo-olümpiaadil 27.koha. Juhendaja Olav Mäe

Viimati uuendatud lehekülge: Neljapäev, 09. Mai 2024 10:34

Meil on lehel 102 külalist ja 0 liiget

HITSAINNOVEINNOVE RajaleidjaeKoolEttevõtlik koolKiusamisest vabaks